phil logo nieuw

fotos masthead

Als opvolger van de klucht ‘Aal oes…mer nit ’t lit’ die TOG Bocholtz in 2019 speelde, staat de toneelvereniging in maart 2020 vijf keer voor u op de planken met ‘..Tse veul vuur inge puus ?!’

Stiekeme vreemdgangers, verhitte vrouwen en uitgebluste mannen bevolken deze dolkomische klucht. Maak kennis met Janine Mangeleers die, in de hoop haar ingeslapen huwelijk te redden, niets anders weet te verzinnen dan haar appartement te laten opknappen door een interieurdesigner. Het heeft een averechts effect op haar man Hein, een kinderboekenuitgever die niks van vernieuwing moet hebben. Hein wil rust. Maar zowel Janine als Hein krijgen een zware avond als hun appartement bij een stel vrienden ineens enorm gewild blijkt om stiekeme afspraakjes te hebben. Janine’s beste vriendin Lucie spreekt er af met een internetdate, terwijl Lucie’s man Eric op hetzelfde moment afspreekt met een callcentermeisje. En dan is er ook nog de huishoudster Sylvie die zo haar eigen plannen heeft in de slaapkamer…De hondstrouwe Janine en Hein worden meegetrokken in hun web van leugens en overspel, en als je daar ook nog een behoorlijk zweverige, maar rijke kinderboekenschrijfster én een verzonnen, maar uiteindelijk wel degelijk bestaande schoolmeester aan toevoegt, is de chaos compleet.

Naar een bewerking van de Nederlandse vertaling van het toneelstuk Move over Mrs. Markham, geschreven door Ray Cooney en John Chapman.
Bewerking en regie TOG: Quincy Grootjans.

foto 2020

Speeldata en kaartverkoop

Speeldata zijn zaterdag 21, zondag 22 maart en een week later op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 maart 2020. De kaarten zijn vanaf dinsdag 3 maart voor € 8,00 verkrijgbaar in Bocholtz bij bakkerij Dreessen (Wilhelminastraat 27), Bocholtzer Bloemenhuis (Wilhelminastraat 13), ons verenigingslokaal café D’r Aowe Kino (Dr. Nolenstraat 9) en online via www.toneel-bocholtz.nl. De locatie van dit 'zeer gewilde appartement' is de harmoniezaal aan de Dr. Nolenstraat 5a te Bocholtz. Aanvang 20.00 uur, avondkassa en theatercafé open vanaf 18.30 uur. De deuren van de zaal openen dit jaar op veler verzoek exact om 18.45 uur.